Wat is Reiki

Reiki betekent universele levensenergie in het Japans. Rei = universele en Ki = levensenergie. Deze levensenergie, of kracht, is in ieder van ons aanwezig en overal om ons heen. Alles heeft energie nodig om te kunnen leven, te kunnen bestaan. Het is niet altijd zichtbaar, misschien ken je wel het gevoel als je een ruimte binnenloopt "dit voelt niet prettig". Je ziet het niet, maar het is er wel.

De handen hebben een helende en kalmerende werking. Als we ergens pijn voelen leggen we onze hand erop of als we iemand troosten leggen we een hand op de rug. Reiki is een natuurlijke geneeswijze, waarbij de genezende levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging. Een Reikibehandeling ondersteunt en versnelt het zelfhelend vermogen van het lichaam. De Reiki energie stroomt automatisch naar daar waar het nodig is. Door een Reiki behandeling komt er extra energie in het lichaam wat het lichaam gebruikt om te herstellen.

 

Samengevat zorgt Reiki zorgt voor:

  • ontspanning
  • brengt je energiehuishouding in evenwicht
  • heft energieblokkades op
  • ondersteunt en versnelt het zelfhelend vermogen van het lichaam
  • vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest

 

Reikicursus

Migaia heeft naast Reikibehandelingen een compleet cursusprogramma voor iedereen die de behandeltechniek zelf wil leren. Dit gebeurt in kleine groepen van maximaal 4 personen. Voor diegene die dat liever willen is privéles ook een mogelijkheid. Klik op de button voor meer informatie over de verschillende cursussen en cursusdata.