Hoeveel sterren geef jij je ervaring bij Migaia?

Rating: 5 sterren
1 stem

Wil je een reactie plaatsen? 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
3 maanden geleden

Kundig en betrokken

Helen
9 maanden geleden

Ik heb al vele soorten massages uitgeprobeerd om erachter te komen welke past bij mijn gevoeligheid en verlichting geeft bij chronische pijnklachten. Hoe blij verrast was ik met het onmiddellijke effect van jouw Aromatouch massage! De zachte aanraking in combinatie met de prettige geuren van de olie gaf direct ontspanning van mijn vastzittende spieren. Wauw, ben er echt superblij mee, dankjewel en graag tot de volgende! 🙂

Nanda scholtes
11 maanden geleden

Het afgelopen jaar heb ik meerdere behandelingen bij Mirjam gehad. De rust, haar visie op de verschillende aspecten van het leven, op mijn leven hebben mij geholpen een mooie balans te vinden.

Ik ben er blanco in gegaan en wist niet wat ik kon verwachten of wat Reiki met mij zou doen.

Dank Mirjam voor de mooie gesprekken, de fijne behandelingen, je kracht om mij te laten na denken over wat belangrijk voor mij is. Het heeft mij enorm geholpen.

Je ziet mij gauw weer in je praktijk verschijnen.

Liefs Nanda

Kirsten Fillet
3 jaar geleden

Nu ken ik Mirjam al heel wat jaren en staat zij heel dicht bij mij. Hoe bijzonder is het dan, dat ik haar als therapeut heb mogen ervaren. Precies op en moment waarvan ik vond dat het wel goed ging, kwam ze met het aanbod om een reiki behandeling te doen. En toen kwam er dus heel wat meer naar boven. Ik was erg verrast dat haar manier van behandelen zoveel lagen dieper gaat dan dat ooit tijdens een wijntje besproken is. Dan ben je al jaren vriendinnen en ken je elkaar heel goed! Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd en lijf ervaren en gun dit iedereen! Dus dank je wel lieve Mir! :)

Monique
3 jaar geleden

Reiki was voor mij onbekend. Door Mirjam ben ik hiermee in aanraking gekomen. Haar mooie, inspirerende verhalen over Reiki wekte mijn nieuwsgierigheid steeds verder op en heb Mirjam daarom gevraagd of ze mij Reiki wilde geven.

En wat een bijzondere ervaring was dat. Heel rustig en met volledige aandacht voor mij en de energie voert Mirjam de behandeling uit. Ik voel me veilig en ben totaal ontspannen.
Mirjam voelt perfect aan welke plek in mijn lichaam wat meer aandacht nodig heeft. Ondertussen vertellend wat zij opmerkt, soms wat vragen stelt en heel rustig uitlegt waar de energie op dat moment heengaat. Na de behandeling voel ik de energie door me heen stromen en ben ik totaal ontspannen.

Mirjam heeft mij ingewijd in Reiki I. Opnieuw een hele mooie en bijzondere ervaring. De inwijdingen worden met veel liefde en op een respectvolle manier uitgevoerd. Je voelt de kracht van de universele levensenergie en ik voel dat deze constant aanwezig is.

Mirjam, dankjewel dat je mij op zo’n mooie en bijzondere manier kennis hebt laten maken met Reiki en mij hebt ingewijd in Reiki I. Ik zie erg uit naar de Reiki II en de inwijding hiervan.

Helen van Dijk
4 jaar geleden

Wat een mooie, rustige en heldere website, precies zoals ik Mirjam ook ervaar tijdens haar behandelingen.

Mirjam, je bent een baken van rust en kalmte wanneer je lichaam of geest dat hard nodig heeft. Tijdens de Reiki behandeling ben je zacht en liefdevol in beweging, aanraking, energie en uitleg. En daarnaast vastberaden. Duidelijke leiding bij gevoelige thema’s geeft mij houvast.
Ik ervaar je als zeer sensitief en respectvol, je biedt een veilige ruimte om te ervaren wat er is op dit moment.
Zonder oordeel, onvoorwaardelijk en open voor wat er vaak al veel langer gaande is.
Me bewust laten ademen op momenten dat ik dat niet vanzelf deed gaf me weer ruimte, lucht, dankjewel! 😊