Holistisch consult

Na de intake, waarin we de hulpvraag hebben vastgesteld gaan we op zoek naar de echte oorzaak van je klachten. Wat zijn de lichamelijke klachten? (fysiek) Welke emoties worden erbij ervaren? (emotioneel) Welke gedachten of overtuigingen worden vastgehouden en hangen hier mee samen? (mentaal) Welke patronen of normen en waarden passen hierbij? (energetisch). 

Naast gesprekken die we samen hebben is lichaamswerk ook een belangrijk onderdeel van het consult. Dit is veelal gebaseerd op Reiki, ademhalingsoefeningen en systemische opstellingen. 

Duur:

1ste consult 90 minuten:         € 90,-

vervolgconsult: 60 minuten:  € 65,-

AromaTouch massage

De AromaTouch massage is een zachte, ritmische rug- en voetmassage die door middel van essentiële oliën diep in je lichaam doordringt en ondersteuning geeft waar nodig. Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en stimuleert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. De diepe ontspannen werking van deze massage kan wel tot 3 dagen doorwerken in het lichaam.

Duur: 60 minuten    

Prijs: € 65,-

Reiki (ontspannings)behandeling

Tijdens een Reiki ontspanningsbehandeling lig je lekker ontspannen op de behandeltafel. Als je wilt onder een dekentje, een ooglapje geurend naar lavendel op je ogen en eventueel een zacht muziekje op de achtergrond. Deze Reiki behandeling zorgt ervoor dat je tot rust komt, je " in je lichaam" zakt en uit je hoofd. Naast een diep ontspannen gevoel zorgt de Reiki energie ervoor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam aan het werk gezet wordt. De energie stroomt daar waar het nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het te ontvangen!

Duur:

60 minuten:  Prijs € 65,-

90 minuten:  Prijs € 90,- 

5 rittenkaart à 60 minuten: Prijs € 295,-

10 rittenkaart à 60 minuten: Prijs € 575,-

 

Reiki cursussen

Je kunt bij Migaia ook terecht voor Reiki cursussen, Reiki 1ste graad, Reiki 2de graad en Reiki 3de graad (3a). Dit kan zowel individueel als in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Zolang er Corona Maatregelen van kracht zijn is de maximale groepsgrootte 2 personen. Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

 

Reiki I cursus :   Prijs € 195,-

Reiki II cursus:  Prijs € 275,-

Reiki III cursus: Prijs € 375,- (3a)

ReikiMaster: Prijs op aanvraag (3b)

Aanvullende informatie

- Er wordt geen BTW berekend

- Factuur ontvang je op verzoek via e-mail. Betaling mag per pin, contant of vooraf per bank overgemaakt worden

- Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden doorbelast

- Lees hier de Algemene voorwaarden van Migaia die op het gehele aanbod van Migaia van toepassing zijn

- Migaia gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens

- Migaia is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel