Een aantal diensten van Migaia kunnen in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding van zorgverzekeraars vanuit een aanvullend pakket. Hiervoor is geen verwijskaart van je huisarts nodig. Check je verzekeringspolis, en/of informeer bij de zorgverzekeraar voor eventuele vergoeding en de hoogte hiervan.

Energetisch consult

Tijdens de sessies kijken we op dat moment wat er nodig is in relatie tot je hulpvraag, die we concreet hebben gemaakt in de intake. Naast gesprekken die we samen hebben, is lichaamswerk ook een belangrijk onderdeel van het consult. Dit is veelal gebaseerd op Reiki, ademhalingsoefeningen, eventueel aangevuld met meditaties, visualisaties en systemisch werk. 

Hierdoor praten we niet alleen vanuit het hoofd, maar voel je ook wat het met je doet en kun je tot andere inzichten komen.

Duur:          60-75 minuten

Prijs.    :      € 85,-

Reiki (ontspannings)behandeling

Tijdens een Reiki ontspanningsbehandeling lig je lekker ontspannen op de behandeltafel. Als je wilt onder een dekentje, een ooglapje geurend naar lavendel op je ogen en eventueel een zacht muziekje op de achtergrond. Deze Reiki behandeling zorgt ervoor dat je tot rust komt, je " in je lichaam" zakt en uit je hoofd. Naast een diep ontspannen gevoel zorgt de Reiki energie ervoor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam aan het werk gezet wordt. De energie stroomt daar waar het nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het te ontvangen!

Duur:       60-75 minuten

Prijs:        € 85,-

 

Reiki cursussen

Je kunt bij Migaia ook terecht voor Reiki cursussen, Reiki 1ste graad, Reiki 2de graad en Reiki 3de graad (3a en 3b). Dit kan zowel individueel als in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

 

Reiki I cursus :   Prijs € 227,-

Reiki II cursus:  Prijs € 279,-

Reiki III cursus: Prijs € 359,- (3a)

ReikiMaster: Prijs op aanvraag (3b)

Aanvullende informatie

  • Er wordt geen BTW berekend aan particulieren
  • Factuur ontvang je op verzoek via e-mail. Betaling kan per pin, contant of vooraf per bank overgemaakt worden
  • Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd via telefoon, mail of app, worden doorbelast
  • Lees hier de Algemene voorwaarden van Migaia die op het gehele aanbod van Migaia van toepassing zijn
  • Migaia gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens
  • Migaia is aangesloten bij beroepsvereniging CAT
  • Migaia valt onder de GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik hier voor meer informatie
  • Migaia is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel